Predstava

Predstava "Kučka" na Barskom ljetopisu

Kraljevsko pozorište Zetski dom u ponedjeljak, 9. jula gostuje na Barskom ljetopisu sa predstavom "Kučka". Predstava će biti izvedena od 21 sat.

Centralna tema drame je uloga žene u društvu- što naravno podrazumijeva i preispitivanje uloge muškarca, a sve to na poligonu jedne zabačene željezničke stanice na kojoj Nada sama čeka voz.

Njeno prisustvo snažno utiče na muškarce koji pristižu, izbijaju na površinu njihova dobra i loša iskustva sa ženama koja su i razlog zašto su postali baš takvi kakvi jesu.

Predstava predstavlja putovanje kroz vrijeme i prostor. Nema scenografije, nema ukrasa. Samo su glumci na sceni, priče koje igraju i njihova muzika.

Reditelj je Arpad Šiling, a u predstavi igraju Nada Vukčević, Srđan Grahovac, Zoran Vujović, Stevan Radusinović i Vule Marković. 
Ova produkcija Kraljevskog pozorišta Zetski dom podržana je od EU Creative Europe, u okviru projekta EU Collective plays.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.