Ovaj znak će čudesna energija kosmosa spojiti sa srodnom dušom
ilustracija

Dnevni horoskop otkriva

Ovaj znak će čudesna energija kosmosa spojiti sa srodnom dušom

Dnevni horoskop otkriva ko zaboravlja na strah i prepušta se talasu najljepše ljubavi!

Kvadrat Mjeseca u Biku i Merkura u znaku Lava donosi jačanje intuicije i spiritualnog duha, ali i teškoće pri donošenju važnih odluka za budućnost, piše Lovesensa.

Danas ćete često mijenjati raspoloženje, a evo koji znak će uspjeti da zaštiti svoj izvor pozitivne energije!

Dragi Bikovi, vaše srce je zarobljeno u zamci straha i rana iz prošlosti, ali oslobodite se stega, jer vam zvijezde šalju divnu ljubavnu ponudu. Danas će se pojaviti osoba koja je spremna da uradi sve kako bi zaslužila vašu pažnju i zaneseni osmjeh. Možda je baš to osoba iz vaših snova! Potrebno je da budete svjesni svojih emotivnih barikada, da se opustite i prepustite talasu ljubavi. Nikad se ne zna šta će nam dobro donijeti novi dan!

Moguće je da ćete danas pronaći dobar posao, sklopiti važan ugovor ili stvoriti temelje za obilje u budućnosti. Trenutno ste na prekretnici u karijeri, ali imate dobru finansijsku potporu. Vrijeme je za dobre investicije, a ukoliko niste sigurni, tražite savjet od prijatelja u koje imate puno povjerenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.