Sarajevo: Muškarac mahao  nožem u Ferhadiji, policija ga razoružala
Foto:Patria

Sarajevo: Muškarac mahao nožem u Ferhadiji, policija ga razoružala

Jedna osoba uhapšena je juče u centru Sarajeva u ulici Ferhadija oko 17:30 sati, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a).

Kako piše Patria, nepoznati muškarac mahao je nožem u Ferhadiji. Vrlo brzo na mjesto događaja je stiglo više policijskih službenika, a muškarac je pobjegao u harem džamije Ferhadija.

Muškarac je mahao nožem dok su mu policajci govorili da spusti hladno oružje, što je on odbijao. Policajci su bili primorani uperiti pištolje u muškarca, te su ga opkolili i uz primjenu fizičke sile oborili na tlo i uzeli mu nož.

Muškarac je, nakon što je savladan, priveden.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.