Nezgoda na putu ka Lovćenu, teže povrijeđen Cetinjanin
ilustracija

Nezgoda na putu ka Lovćenu, teže povrijeđen Cetinjanin

Cetinjanin L.Č. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Kameno more na dionici puta ka Lovćenu, prenosi RTV Cetinje.

On je prebačen u cetinjsku bolnicu a na licu mjesta su pripadnici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti i Službe za zaštitu i spašavanje.

Kakoje saopšteno iz policije, on je iz, za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je došlo do prevrtanja.

Uviđaj je u toku, a  kako je saopšteno iz policije, saobraćaj je na ovoj dionici puta u prekidu do daljnjeg.

Kako navodi RTV Cetinje, na putu prema Lovćenu formirane su kolone vozila, jer je zvanični trening za sjutrašnju brdsku auto trku trebalo da bude održan u 11 časova.

Kako su kazali iz policije, početak je odložen zbog uviđaja na mjestu nezgode, a organizatori trke očekuju, kako su kazali, da trening počne nakon 12 časova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.