Rada Manojlović popila previše ljekova, sestra je našla kako leži u stanu
Rada Manojlović

Rada Manojlović popila previše ljekova, sestra je našla kako leži u stanu

Pjevačica Rada Manojlović teško je podnijela raskid sa Harisom Berkovićem, ali i pokušaj pomirenja koji je uslijedio prošle nedjelje i završio se neslavno.

Rada je, prema pisanju magazina "Svet", prošle nedjelje nakon svađe sa Harisom osjetila da joj srce ubrzano lupa, pa je iz straha da joj se nešto ne dogodi popila dva lijeka za smirenje.

Kako joj nakon 15 minuta nije bilo bolje, ona je ponovo popila ljekove, a zatim zaspala.

Pjevačica je upala u tako dubok san da nije čula zvono na vratima, a sestra Maja, koja ima ključeve od njenog stana, ušla je i zatekla je u takvom stanju.

Kako navodi ovaj list, Maja je odmah pozvala ljekare, koji su Radi isprali želudac i dali joj infuziju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.