Izaberite savršen kupaći prema obliku tijela (FOTO)
Foto: Ilustracija

Prekrijte nedostatke

Izaberite savršen kupaći prema obliku tijela (FOTO)

Ljeto je konačno tu, a vi se polako pakujete za neko egzotično mjesto. Spakovali ste odjeću, obuću, peškire, knjige, kremu za sunčanje, lijekove i kozmetiku, a čeka vas samo kupovina kupaćeg kostima. Da li odabrati bikini ili jednodjelni? Koju boju? Da li sa dezenom ili bez? Imate hiljadu opcija. Ako ste vašu figuru do sada dovele do savršenstva onda vam je lako jer će vam većina kupaćih kostima dobro pristajati.

Međutim ako ste nezadovoljne nekim dijelom vašeg tijela onda su ovo savjeti kako svoje nedostatke možete prekriti, a atribute istaknuti.

17351972245b3f663dcfeb5085166054w640

ilustracija

Prema obliku tijela možete izabrati sljedeće kostime: 

Kruška 

Ukoliko imate široke i naglašene bokove onda je najbolje da donji i gornji dio kostima ne budu isti. Gornji dio može biti sa dezenom, karnerima ili pak cirkonima. Međutim kada birate donji dio obratite pažnju. Donji dio kupaćeg kostima nikako ne treba biti upadljiv. 

Neka to bude najobičniji jednobojni komad. Ako je donji dio u nekoj tamnijoj boji to će biti pun pogodak. Takođe, dame sa ovakvim oblikom tijela mogu da nose i jednodjelne kupaće kostime je im idealno pristaju. 

Jabuka 

Dame koji imaju ovaj oblik tijela, imaju i problema sa strukom. Struk nije istaknut, i nerijetko je u ravni sa grudima. Sa obzirom na to treba skrenuti pažnju sa struka. 

Ako se odlučite za jednodjelni kupaći kostim onda izaberite neki sa V izrazom, to će baciti akcenat na grudi pa struk neće biti primijećen. Ali ako ipak želite dvodjelni kupaći kostim onda izaberite bokserice tamnijih boja. Gornji dio neka bude jarkih boja ili oplemenjen zanimljivim dezenima, piše "Jolly magazin". 

Pravougaonik 

Struk, bok i grudi su u jednoj ravni, to je oblik pravougonika. U ovom slučaju izaberite kupaće kostime koji imaju dekolte, tako ćete staviti akcenat na grudi. 

Jednodjelni mogu da budu sa prugama ili prorezima koje ce odvati utisak da vam je struk uži nego što zaista jeste. Ako posjedujete lijepe noge takođe možete i njih naglasiti. 

Pješčani sat 

Ako vaše tijelo ima oblik pješčanog sata onda samo odaberite kupaći kostim koji vam se dopada. Nije važno da li je jednodjelni ili dvodjelni, šareni ili jednobojni. Ove dame koje imaju uzak struk, šire bokove i grudi mogu da nose svaki model, i svaki će im savršeno pristajati. 

Takođe, damama sa manjim grudima preporučuju se karneri ili resice na gornjem dijelu kupaćeg kostima. Ako imate višak kiligrama u predjelu stomaka onda kupujte jednodjelne kupaće kostime koji su naborani u prednjem dijelu. Ako želite bikini onda neka donji dio bude sa visokim strukom, savjetuje "Jolly magazine". 

Ukoliko imate velike grudi koje vam stvaraju problem prilikom odabira kupaćeg kostima onda obavezno birajte kupaći kostim sa korpama i jako je vazno da bretele budu deblje. Mora vam savršeno odgovarati u predjelu pazuha, pokušajte da svoj problem riješite kupaćim kostimima sa visokim izrezom. 

Kao najvažnija stvar na koju ćete obratiti pažnju prilikom kupovine kupaćeg kostima jeste to da vam u njemu bude prijatno. Birajte one koji vas neće stezati, žuljati, spadati. Takođe, važno je da izaberete kostime koji se brzo suše, jer će vam to biti lakše i prijatnije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.