Luštica  obezbijedila sredstva  sredstva za nabavku muzičkih instrumenata vrtiću
Foto: Luštica Bay

U okviru programa društveno-odgovornog poslovanja

Luštica obezbijedila sredstva sredstva za nabavku muzičkih instrumenata vrtiću "Bambi" u Tivtu (FOTO)

U okviru programa društveno-odgovornog poslovanja kompanija Luštica Development AD Tivat obezbijedila je sredstva za nabavku muzičkih instrumenata Javnoj predškolskoj ustanovi „Bambi“ u Tivtu, čime je nastavljena saradnja kompanije i ove javne ustanove, saopšteno je iz Luštice Bay.

„Posebno nas raduje kada smo u prilici da pomognemo projekte od važnosti za obrazovanje najmlađih i njihov što ugodniji boravak u ustanovama predškolskog obrazovanja. Zbog toga smo i ovoga puta odlučili da podržimo predlog nastavnog osoblja za nabavku muzičkih instrumenata mališanima predškolske ustanove „Bambi“. Pristup koji nastavljamo da njegujemo biće i ubuduće usmjeren na rješavanje konkretnih životnih pitanja stanovnika našeg neposrednog okruženja“, saopštila je Slavica Milić, izvršna menadžerka u marketingu Luštica Development.

Zahvaljujući kontinuiranoj podršci Luštice Development u odjeljenju JPU „Bambi“ u Radovićima su značajno poboljšani uslovi boravka djece i nastavnog osoblja. Kompanija je ranije podržala nabavku TV uređaja, ali i, donacijom od oko 32 hiljade eura, podržala izgradnju dodatnih prostorija čime je udvostručen prostor za boravak mališana.

MarinanaseljeLuticaBay

Foto: Luštica Bay

Jasna Vujović, direktorka JPU „Bambi“ istakla je da je donacija Luštice Bay značajno poboljšala kvalitet muzičkog vaspitanja i njegovanja muzičkog stvaralaštva djece.

„Kao i u dva navrata do sada, Luštica Bay je uticala na poboljšanje uslova rada u našoj ustanovi i vaspitnoj jedinici Radovići. Ovogodišnjom donacijom kompanija je obezbijedila opremu za 15 vaspitnih grupa mališana uzrasta tri do šest godina starosti. Radi se o instrumentima: udaraljke, zvečke, bubnjevi, tringli, mini sintisajzeri, ksilofoni, kastanjete i činčile“, saopštila je Vujović zahvaljujući se u ime nastavnog osoblja, djece i roditelja.

PredstavniciLDSlavicaMiliiDamirMokovpredajudonaciju

Foto: Luštica Bay

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.