18-godišnji Podgoričanin uhapšen zbog pljačke kladionice, radnici prijetili nožem
ilustracija

18-godišnji Podgoričanin uhapšen zbog pljačke kladionice, radnici prijetili nožem

18-godišnji V.L. iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je u martu ove godine, zajedno sa maloljetnim M.T., uz prijetnju nožem opljačkali sportsku kladionicu "Olimp".

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su V.L. i M.T, 28. marta 2018. godine, maskirani ušli u objekat sportske kladionice „Olimp“ u Podgorici gdje su uz prijetnju nožem radnici, koji je držao V.L, od nje zahtijevali da im preda novac a potom iz naplatnog pulta otuđili 230 eura, nakon čega su se udaljili iz kladionice", saopštila je Uprava policije.

Kako su dodali, slučaj je rasvijetljen zahvaljujući višemjesečnom operativnom radu službenika Stanice kriminalističke policije CB Podgorica, koji su preduzimanjem intenzivnih mjera i radnji na terenu došli do saznanja koja su ukazala na identitet osumnjičenih lica.

U saradnji sa nadležnim državnim tužiocem u ODT u Podgorici, sprovedena je potom i kriminalistička obrada.

"Osumnjičeni V.L. će, uz posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatih izvršilaca, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dok će protiv M.T. posebni izvještaj zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo biti podnijet državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Podgorici u redovnom postupku", stoji u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.