Demantuju glasine, dokazuju ljubav: Bekamovi proslavili godišnjicu braka
Dejvid i Viktorija Bekam/ Instagram

Šuškalo se o krizi

Demantuju glasine, dokazuju ljubav: Bekamovi proslavili godišnjicu braka

Fotografijom proslave 19. godišnjice braka Viktorija i Dejvid Bekam demantovali su nagađanja svjetskih medija o njihovom razvodu.

Posljednjih dana, posebno zbog toga što žive na dva različita kontinenta – ona u Londonu, a on u Miamiju, šuškalo se o velikoj bračnoj krizi slavnog para.

Ipak, Bekamovi su, ako je suditi prema fotografiji objavljenoj na Instagramu, 19. godišnjicu braka proslavili u sreći i ljubavi. 

Fotografija je nastala prilikom romantične večere u Parizu, a Viktorija je na svom Instagram Storiju objavljivala kratke video klipove u kojima je pokazala srebrne balone napunjene helijumom koje su im djeca poklonila, potom buket bijelih ruža, poklon Davidove majke Sandre, dok je na trećoj otkrila kako će na večeri uživati u vinu "Château Lafite Rothschilda" iz 1990. godine, prenosi Radio Sarajevo.

"19 godina…WOW…U ovo doba prije 19 godina bio sam od glave do pete obučen u ljubičasto. Srećna ti godišnjica. Ti si najnevjerovatnija supruga i majka…volim te…," napisao je Dejvid Bekam ispod fotografije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.