Oštri na riječima: Ne ulazite u raspravu sa ovim horoskopskim znacima!
Ilustracija

Oštri na riječima: Ne ulazite u raspravu sa ovim horoskopskim znacima!

Osim što su direktni u komunikaciji i često nemaju takta, sledeći znaci će vas svojim oštrim riječima oboriti svaki vaš argument. Svađu sa njima ćete dugo pamtiti.

Ovan 

Vatreni Ovan u naletu bijesa je u stanju da izgovori svašta – a često i ono što zaista ne misli. Pripadnike ovog znaka ćete lako razdražiti u slučaju da mu naređujete ili kontrirate zbog čega je savjet mnogih astrologa da ne ulazite u nepotrebne rasprave. Koliko god da je mio i sladak, ovaj znak jednostavno ima i drugo lice koje vam se sigurno neće dopasti. 

Blizanci 

Za razliku od Ovna koji voli da tjera svađu do kraja, Blizanci su dosta mirniji i nestalni, a samim tim pažnja im je uvijek negdje na drugom mjestu. Čak i u trenucima kada se od njih očekuje da se uključe u bitnu raspravu, oni će to izbjeći jer ih prosto reći to ne zanima. Samim tim, vi ćete ostati sami u svojoj svađi a njegov vid nezainteresovanosti vas može veoma iznervirati. 

Lav 

Bilo da volite ili ne volite Lavove, istina je da su oni puni samopouzdanja, a to u velikoj meri osjeća njihovo okruženje, porodica i prijatelji. Ako ih na neki način uvrijedite, umanjite njihovu vrijednost ili povrijedite, osobe rođene u znaku Lava će vas napasti i napraviti pravu dramu. Ovaj sukob ćete sigurno dugo pamtiti. 

Jarac 

Jarčevi slove za najtvrdoglaviji znak. Oni su u stanju satima da se svađaju i neće odustati dok u potpunosti riječima ne “obore” protivnika. Pripadnici ovog znaka imaju odličnu memoriju, te će koristiti sve informacije kako bi pobijedili u svađi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.