Lukač:Pronađeno tijelo bebe  kilometar i po od mjesta gdje ga je bacila majka Edina Kastrati
Edina Kastrati

Radiće se obdukcija

Lukač:Pronađeno tijelo bebe kilometar i po od mjesta gdje ga je bacila majka Edina Kastrati

Tijelo četvoromjesečne bebe pronađeno je kilometar i po od mjesta gdje ga je u rijeku bacila majka Edina Kastrati (18), saopštio je za Portal RTCG državni tužilac Hasan Lukač.

On je naveo da je tijelo pronađeno danas oko 16:30 sati, na obali Plavske rijeke.

Lukač je kazao i da je naložena obdukcija tijela, koja će biti obavljena sjutra.

Edina Kastrati uhapšena je juče zbog sumnje da je ubila sina, bebu starosti 4 mjeseca.

Ona je na saslušanju priznala da je 29. juna bacila bebu u Plavsku rijeku nakon čega joj je određen pritvor od 72 sata

Kastrati je kao razlog za ovaj zločin navela nasilje u porodici, odnosno zlostavljanje od strane supruga.

“To mi je sinulo odjednom, dok je sin spavao. Umotala sam sina u ćebe i otišla do rijeke. Tu sam ga bacila u talase i kad sam vidjela da nizvodno pluta, okrenula sam se i vratila”, ispričala je Kastrati tužiocu, izražavajući kajanje i žaljenje što je to uradila.

Tužilac je ovaj postupak Kastratijeve, koja je do prošle sedmice živjela sa nevjenčanim suprugom V.H. (24) i drugim 18-mjesečnim sinom, kvalifikovao kao krivično djelo teško ubistvo-ubistvo djeteta, za koje je zaprijećena kazna od najmanje deset godina zatvora.

.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.