Milačić: Vlast sastavljena  od opozicionih partija u Budvi ne smije razočarati glasače
Foto: Prava Crna Gora

Najavljeno otvaranje kancelarije Prave Crne Gore

Milačić: Vlast sastavljena od opozicionih partija u Budvi ne smije razočarati glasače

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić i rukovodstvo partije, posjetili su tokom jučerašnjeg dana opštinu Budvu. Tom prilikom susreli su se sa aktivistima i članovima te partije, koji su vodili predsjedničku kampanju kandidata Prave Crne Gore u metropoli turizma. Podsjećanja radi, predsjednički kandidat Prave, Marko Milačić, je na aprilskim predsjedničkim izborima u tom gradu, nakon samo par mjeseci od osnivanja partije, osvojio 3.75% glasova, čime je formalno, ali i suštinski otvoren prostor za buduće djelovanje Prave, saopšteno je iz ove partije.

Kako je navedeno, lider Prave Crne Gore se sastao i sa predsjednikom Skupštine Opštine Budva, Đorđem Vujovićem.

Milačić je na samom početku čestitao gospodinu Vujoviću na istrajnosti, ali i doprinosu u rješavanju krize koja već duže vrijeme opterećuje lokalnu vlast. Milačić je zaključio da opština Budva, uz ostale opozicione opštine, predstavlja primjer koji bi se trebao slijediti i na državnom nivou, kako bi nakon tri decenije konačno, kao društvo, spoznali za sada nedostižni princip smjenjivosti vlasti.

„Baš iz tog razloga, vlast u Budvi sastavljena od opozicionih partija sa državnog nivoa, ne smije razočarati glasače koji su joj ukazali povjerenje 2016. godine, jer bi se u tom slučaju ta šteta prelila i na cijelu Crnu Goru, te samim tim, dodatno stimulisala još veći broj birača da odu u apstinenciju.  Svi opozicioni subjekti, pa i pojedinci, stoga moraju biti na visini zadatka, jer im to nalaže ugovor sa građanima Budve koji žele odgovornu i ozbiljnu lokalnu vlast. Prava Crna Gora će, sa svoje strane, u danima i godinama pred nama predstavljati čistu i energičnu opozicionu alternativu u Budvi, a proces izgradnje partijske infrastrukture formalno započinjemo danas“, poručio je Milačić.

Milačić je najavio otvaranje kancelarija Prave Crne Gore u najskorijem roku, kao i formiranje opštinskog odbora te partije u Budvi.

Posjeta Budvi je, kako se navodi, nastavak terenskog rada Prave Crne Gore na podizanju infrastrukture, koji će intezivno trajati u narednom periodu na teritoriji cijele države.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.