Severina i Igor traže stručnu pomoć: Otišli u najbolju američku kliniku za vještačku oplodnju
Severina Kojić

Severina i Igor traže stručnu pomoć: Otišli u najbolju američku kliniku za vještačku oplodnju

Severina i Igor Kojić dugo pokušavaju da prošire porodicu. Pjevačica se 2016. godine podvrgla vantjelesnoj oplodnji, ali nakon spontanog pobačaja ne uspijeva ponovo da ostane u drugom stanju.

Zato su potražili pomoć u jednoj od najpoznatijih klinika za plodnost i vještačku oplodnju koja se nalazi u Los Anđelesu.

"Pošto su očajni što nikako ne mogu da dobiju bebu, Severina i Igor su se obratili privatnoj bolnici u Americi, u kojoj su spas pronašle i mnoge poznate face iz Holivuda. Oni su do ovih stručnjaka došli uz pomoć Igorove sestre Nataše Kojić, koja tamo živi. Spakovali su kofere i otputovali kod nje, kako bi zatim otišli na kliniku na dodatne preglede. Kad završe sve analize, znaće da li će ići na neke terapije ili vještačku oplodnju", otkriva dobro obaviješten izvor.

Izvor: Ekspres

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.