Smolović ugostio najljepšu Crnogorku: Podržaćemo mlade i uspješne
Smolović sa misicom

Obećala da će na dostojan način predstaviti Bijelo Polje i Crnu Goru

Smolović ugostio najljepšu Crnogorku: Podržaćemo mlade i uspješne

Misicu Crne Gore za 2018. godinu, osamnaestodogodišnju Nataliju Gluščević, danas je ugostio predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović.

Smolović je Nataliji čestitao veliki uspjeh i izrazio očekivanje da će mlada Bjelopoljka sa sličnim uspjesima nastaviti i u narednom periodu, dok će lokalna uprava u skladu sa mogućnostma podržati mlade i uspješne.

Natalija je kazala da je počastvovana što je baš ona zavrijedila ovu laskavu titulu i izabrana za najljepšu Crnogorku.

-Trudiću se da opravdam ovo priznanje. Trenutno se pripremam se za naredno takmičenje Miss world. Bavim se i humanitarnim radom. Zadovoljstvo mi je što sam danas na prijemu kod predsjednika Opštine i obećavam da ću na dostojan način reprezentovati Bijelo Polje i Crnu Goru na svim takmičenjima", kazala je Gluščević za Sajt bjelopoljske Opštine. 

Izbor za Miss Crne Gore ove godine je održan u Herceg Novom, a za takmičenje je bilo prijavljeno 250 djevojaka. Natalija će Crnu Goru predstavljati na takmičenju Mis svijeta 8. decembra 2018. godine u kineskom gradu Sanji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.