Pet muškaraca i jedna žena osumnjičeni za 8 krađa na području Nikšića
ilustracija

Ukraden kombi, novac, lap top, gorivo...

Pet muškaraca i jedna žena osumnjičeni za 8 krađa na području Nikšića

Službenici policije Nikšića su tokom tokom juna rasvijetlili osam ovih krivičnih djela, tri teške krađe a u vezi jedne od njih i tešku krađu putem pomaganja kao i četiri krađe.

 Za izvršenje ovih krivičnih djela osumnjičeno je šest lica – F.M. (25), I.R. (25), A.V. (35), N.M. (35), V.K. (24) i R.R. (24), svi iz Nikšića, od kojih su četiri privedena nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu, dok su protiv dva lica krivične prijave podnesene u redovnom postupku - saopštila je Uprava policije.

Pomenuta krivična djela koja su rasvijetljena počinjena su na području Nikšića i to uglavnom u prethodnih mjesec i po dana.

Prema policijskom saopštenju, ukradeni su kombi vozilo „Mercedes Sprinter“  kao i otpadni bakar koji je vrijedan 3.250 eura a koji su policijski službenici pronašli. Pored toga,  otuđeni su još i novac, lap top, DVD, alat, gorivo, kazan, ikona i luster stari preko 200 godina, prehrambeni proizvodi i mobilni telefon.

"Sva osim jednog krivičnog djela izvršena su u periodu od 19. maja do 28. juna ove godine, dok je jedno krivično djelo izvršeno 7. avgusta prošle godine", kazali su iz policije.

Dodaju da se jedno od osumnjičenih lica se već nalazi u ZIKS-u zbog drugog krivičnog djela.

Među osumnjičenima je pet osoba muškog i jedno ženskog pola.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.