Turniri u odbojci na pijesku u Nikšiću i Herceg Novom
Foto: Ilustracija

Otvoreno prvenstvo Crne Gore

Turniri u odbojci na pijesku u Nikšiću i Herceg Novom

Odbojkaški savez Crne Gore u sklopu projekta “Raširimo mrežu” (“Еxpand the Net”), koji je podržan od strane Svjetske odbojkaške federacije FIVB i Evropske odbojkaške federacije CEV, organizovaće turnire u odbojci na pijesku u Nikšiću i Herceg Novom, koji će ujedno biti i Otvoreno prvenstvo Crne Gore u odbojci na pijesku.

Međunarodni festival odbojke na pijesku će se već tradicionalno održati u Nikšiću u okviru sportskog kompleksa na Jezeru Krupac u terminu od 6-8 jula, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza Crne Gore. 

Glavni organizator je ŽOK “Nikšić”. Sponzori manifestacije su: Sportski kompleks “Krupac”, Mesna industrija Goranović, UnikomS, Cungu i Pivara Trebjesa.

Predviđene manifestacije su:

-Mini volley za kadetkinje (2002.god i mlađe) u odbojci 4 na 4

-Seniorski turnir (2 na 2)

Drugi turnir će se održati u Igalu u periodu od 14-15 jula.

Kako se navodi, to će biti prvi zvanični turnir koji se organizuje na teritoriji Opštine Herceg Novi. Turnir će se održati na terenima SC Igalo.

Sponzori manifestacije su Opština Herceg Novi, SC Igalo i Hotel “Play”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.