Predrag Jelušić izabran za šefa budvanskog DPS-a

Vjeruje u timski rad

Predrag Jelušić izabran za šefa budvanskog DPS-a

Opštinski odbor DPS-a Budva, izabrao je večeras za svog predsjednika Predraga Jelušića, diplomiranog ekonomistu iz Budve.

Jelušić, diplomirani ekonomista iz Budve, je prethodno dobio saglasnost Predsjedništva DPS-a na prošlonedjeljnu kandidaturu. 

Večerašnjoj sjednici Opštinskog odbora prisustvovao je 101 član, od čega je za Jelušićev izbor glasalo 100 članova, uz jedan uzdržan glas.

Sjednici je, ispred Predsjedništva, prisustvovao politički direktor partije, Tarzan Milošević.

Iz DPS-a su saopštili da se Jelušić na kraju zahvalio prisutnima na podršci i izrazio očekivanje da u narednom periodu svi daju doprinos radu budvanskog odbora DPS-a. Dodao je da vjeruje u timski rad kao najbolji model za ostvarivanje dobrih političkih rezultata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.