Bojan Jevrić

Nesposobni da dublje politički razmišljaju

"Sve dok Knežević bude mislio da su Abazović i Bečić odgovorni za njegovo posrnuće, podrška će mu još više padati"

Sve dok DF bude igrao na političkom kursu koji trenutno zauzima, njihova podrška kod građana će slabiti a za to neće biti zaslužni ni Abazović ni Bečić već njihova nesposobnost da dublje politički razmišljaju i shvataju politička kretanja, ističe Bojan Jevrić, šef Medijskog tima URA .

Reagujući na izjavu Milana Kneževića da Demokratski front neće učestvovati u ad hoc radnoj grupi, čije formiranje traže Demokrate i URA, ističući da se radi “o providnom pokušaju uklizavanja premijeru Dušku Markoviću”, Jevrić je kazao da građani "na svu sreću sve više pokazuju da nijesu naklonjeni desničarskom i nacionalističkom političkom kursu koju personifikuje Milan Knežević i njegov savez a koji se temelji na tome da pronađeš unutrašnje (URA, Demokrate i NVO) i spoljašnje (američka ambasada) neprijatelje i tako držiš zemlju u konstantnoj izolovanosti i regresiji".

“Uljuljkan u takvoj političkoj matrici, nesposoban da vidi dalje od Spuža i Zete Knežević je i dalje najidealniji politički protivnik trodecenijskoj vladavini DPS-a. Zato ne čude njegove najnovije izjave u kojima se opet na besraman način napadaju konstituenti koalicije “Za 21. vijek” a koje su prije svega smiješne i ne traže neki poseban osvrt i reagovanje”, navodi Jevrić.

On kaže da u izjavama Kneževića prepoznaje samo jednu istinu – “posvađana i razjedinjena opozicija značajno je doprinijela smanjenju izlaznosti na predsjedničkim i lokalnim izborima”.

“Da, posvađana opozicija koju je projektovao DF i Kneževićev DNP sa niskim i najmostruoznijim napadima prema Građanskom pokretu URA i Demokratama u osvit prethodnih izbornih ciklusa a koje traju i do danas. Baš kao i Kneževićeva podvala crnogorskoj javnosti da su URA i Demokrate slavile pobjedu poslije lokalnih izbora a što je vrlo lako provjeriti”, kazao je Jevrić.

On saopštava i da Kneževićeva retorika i djelanje idu najviše na ruku DPS-a toliko da se međusobno i poklapaju ovih dana.

“On i njegov partijski saborci iz DF-a vratili su se u, kako su i sami kazali “Sinđin parlament”, da bi bili dopuna DPS-u i njihov ukras u predstavi demokratske Crne Gore. Knežević pritom ispoljavajući animozitet prema NVO veoma sličan onome koji njeguje Đukanović”, kazao je Jevrić.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.