Izgovorila sudbonosno DA: Suzana Mančić blistala u vjenčanici (FOTO)
Foto: Instagram

Izgovorila sudbonosno DA: Suzana Mančić blistala u vjenčanici (FOTO)

Voditeljla Suzana Mančić izgovorila je u toku jučerašnjeg dana sudbonosno "da" u Grčkoj, domovini svog dugogodišnjeg izabranika Simeona Ocomokosa, a nakon nekoliko odlaganja konačno su postali supružnici.

Mančićeva nije krila dobro raspoloženje, a pored nje su bile ćerke Teodora i Natalija, kao i spisateljica Zorana Šulc.

D87k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXpZN01EQV8vMTE5YmM4NDkwNjUzNDJmNGRjOGE4ZjY3NzNiNGUzM2UuanBlZ5GTAs0DjgCBoTAB

Foto: Instagram

Suzana se odlučila za nesvakidašnju vjenčanicu, koja je bila iz dva dijela, a u kojoj se osjećala komotno, dok je na glavi ponijela ukrasni šeširić.

yz6k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTldNN01EQV8vYTg5M2M4ODBmZmQ4YjFkY2E2OWRiZTc2ZTFkNzcyMWMuanBlZ5GTAs0DjgCBoTAB

Foto: Instagram

Podsjećanja radi, Suzana i Simeon su zajedno već deceniju i po, a u više navrata je pričala kako ima dobar odnos sa njegovom nekadašnjom suprugom, dok je on i te kako blizak sa njenim ćerkama, piše Pulsonline.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.