Predstava
Foto: Barski ljetopis

Zbog vremenskih neprilika

Predstava "Leptir" se premješta u Stari Bar

Iz Barskog ljetopisa obavještavaju da su, nažalost, primorani da još jedan program izmjeste sa najavljene lokacije.

Naime, kako je saopšteno, kiše koje su obilježile proteklih nekoliko sedmica, značajno su usporile radove na renoviranju Ljetnje pozornice Doma kulture, a pogotovo gradnju pozorišnog poda, jer po kiši nije bilo moguće postavljati i obrađivati sirovu građu, niti istu farbati.

Kako je predstava „Leptir“, Kraljevskog pozorišta „Zetski dom“ prikladna i za izvođenje na manjoj sceni, ona će se u ponedjeljak, 2. jula u 21:30h odigrati u Starom Baru.

Karte za nju, kao i za ostale predstave, kako je navedeno, mogu se kupiti na šrodajnom štandu „Ljetopisa“, svakog dana od 18h do 22h ili rezervisati pozivom na broj 068/278-760.

Ističe se da će prva predstava koja će se izvesti na renoviranoj sceni Ljetnje pozornice biti „Dom Bernarde Albe“, Narodnog pozorišta u Beogradu, u četvrtak, 5. jula u 21:30h.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.