Vlada čestitala Austriji i Hrvatskoj: Crna Gora vam želi uspjeh
Vlada CG

Vlada čestitala Austriji i Hrvatskoj: Crna Gora vam želi uspjeh

Vlada Crne Gore čestitala je kancelaru Sebatijanu Kurcu preuzimanje predsjedavanjem Evropskom unijom.

"Čestitke kancelaru Sebastijanu Kurcu na preuzimanju predsjedavanja Evropskim savjetom. Crna Gora želi uspjeh Austriji u sprovođenju prioriteta koji uključuju Zapadni Balkan. Hvala Bojku Borisovom i Bugarskoj na svemu što su uradili za Zapadni Balkan i uspješnom prvom predsjedavanju Evropskom unijom", poručili su iz crnogorske Vlade. 

Osim toga čestitke su iz Vlade upućene i predsjedniku Vlade Hrvatske Andreju Plenkoviću kao i građanima te zemlje, a povodom pete godišnjice pristupanja Evropskoj uniji.

"Crna Gora se raduje uspjesima susjedne i prijateljske države", navodi se u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.