Mercedesom pokosio mladiće, jedan stradao, drugi povrijeđen
Ilustracija

Niš

Mercedesom pokosio mladiće, jedan stradao, drugi povrijeđen

Jedan mladić je poginuo, a jedan je povrijeđen na putu Doljevac - Niš, kada je na njih naletio automobil marke "mercedes" noćas oko dva sata posle ponoći.

Kako prenosi "Blic", nesreća se desila na ulazu u Malošište, u blizini tehničkog pregleda "Tica auto", u pravcu iz Doljevca ka Nišu.

Mladići su se kretali pješice pored puta, a u jednom trenutku na njih naletio “mercedes”, koji se kretao u istom smjeru, a koji im je naišao s leđa. 

Jedan mladić je podlegao povredama, dok je drugi prebačen u Klinicki centar Niš, ali nije zadobio teške povrede, pa je nakon pregleda pušten kući. 

Treći pješak, devojka koja je bila sa njima, nije povrijeđena. 

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka nesreće. 

Vozaču je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je pocinio teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja i biće saslušan u tužilaštvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.