Nakon susreta sa predsjednicom Vrhovnog suda, Bali-beg dobija crnogorsko državljanstvo?
Foto: Twitter

Medenica ipak negirala navode

Nakon susreta sa predsjednicom Vrhovnog suda, Bali-beg dobija crnogorsko državljanstvo?

Mnogima omiljeni turski glumac Burak Ozčivit mogao bi da postane Crnogorac! To je vijest koja se proteklih dana brzinom munje proširila regionom nakon što mu je kako su turski mediji prenijeli, Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore i njegova velika obožavatljka, ponudila državljanstvo.

O ovoj vijesti pisao je čak i turski CNN, pa su pitali glumca za izjavu.

"Nema tu ništa novo", rekao je popularni Bali-Beg nakon izlaska iz jednog restorana u kojem je večerao sa suprugom Fahrije Evdžen. 

Pojedini mediji naveli su i da su nakon ponude predsjednice Vrhovnog suda počeli pregovori sa nadležnim organima tim povodom.

Međutim, Medenica je u izjavi za Dan negirala te navode.

“To nije tačno. Uslovi za sticanje crnogorskog državljanstva, meni barem, moraju biti poznati”,  kazala je ona.

Pojasnila je i da je susret bio upriličen zbog njene unuke.

"Baš nijednu riječ o državljanstvu nijesmo razmijenili, niti se to apsolutno postavilo kao tema razgovora. Znam da je objavljeno ali kao i štošta drugo sa senzacionalističkim motivima”,  kazala je predsjednica Vrhovnog suda za Dan.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.