Vozač ministra unutrašnjih poslova pronađen  mrtav u svom vozilu

Albanija

Vozač ministra unutrašnjih poslova pronađen mrtav u svom vozilu

Vozač albanskog ministra unutrašnjih poslova pronađen je mrtav u Tirani, saopštila je policija.

Škeljzen Corđa (31) pronađen je mrtav u svom vozilu u jutarnjim satima sa prostrelnom ranom na glavi i mašinkom "MP5" u ruci.

Policija je navela da su pronađene i dvije čaure u garaži Nacionalne garde u centru Tirane.

Albanski ministar unutrašnjih poslova Fatmir Džafaj izrazio je žaljenje zbog smrti vozača za kog je rekao da je bio "izuzetan radnik" i da ga je smatrao djelom porodice. 

Džafaj je apelovao na medije da "poštuju bol njegovih roditelja, braće i rodbine", prenio je AP. Kolege vozača su rekle da nisu primijetile da je imao neke probleme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.