Mekinro: Nepredvidivo je koliko Đoković može da uradi na ovogodišnjem Vimbldonu
Džon Mekinro

Igra se od 2. do 15. jula

Mekinro: Nepredvidivo je koliko Đoković može da uradi na ovogodišnjem Vimbldonu

Bivši američki teniser Džon Mekinro rekao je da je nepredvidivo koliko Novak Đoković može da uradi na ovogodišnjem Vimbldonu.

Srpski teniser imao je pauzu zbog povrede, a svoje prvo finale nakon skoro godinu dana bilo je na ATP turniru u Kvinsu gdje je poražen od Marina Čilića.

Novak je na tom takmičenju i ranije, na Rolan Garosu, pokazao veliki napredak u odnosu na igru kakvu je imao neposredno nakon povratka na teren.

"Situacija je nepredvidiva. On je jedan od najboljih igrača svih vremena i ima tek 31 godinu. Ali izgubio je vatru, ne vidim je više u njegovim očima. Nadam se da nije u potpunosti nestala", rekao je Mekinro. 

Na pitanje šta očekuje od mladih tenisera Aleksandra Zvereva i Dominika Tima otkrio je da ne očekuje da će osvojiti Vimbldon, prenosi Beta.

"Mislim da nijedan od njih još nije spreman da osvoji Vimbldon, ali su sve bliže. Pažnju treba obratiti na Denisa Šapovalova, za koga vjerujem da će uraditi velike stvari. Jedan je od rijetkih koji je i fizički i mentalno spreman za to", kazao je Mekinro. 

Vimbldon se igra od 2. do 15. jula, a titulu brani Rodžer Federer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.