Milovac: Đukanović predano radio na obesmišljavanju državnih institucija, medija i nevladinog sektora
Dejan Milovac

Reagovanje MANS-a

Milovac: Đukanović predano radio na obesmišljavanju državnih institucija, medija i nevladinog sektora

Đukanović je još jednom pokazao da je svojevrsni politički kameleon i vrhunski licemjer kome nije strano ni da sebe demantuje ukoliko smatra da mu to može donijeti političke poene, kazao je Dejan Milovac, ispred organizacije MANS.

"Navikao nas je Đukanović na besmislene izjave, ali najnovijom da je on i dalje odlučno na braniku crnogorskih EU integracija, prevazišao je i samog sebe", kaže Milovac.

Kako on navodi, licemjerno je pričati o usvajanju evropskih standarda i izgradnji institucija, a u isto vrijeme raduti na akumulaciji apsolutne moći na jednoj adresi. Ta akumulacija moći je donijela, tvrdi, potpuni krah države u borbi sa organizovanim kriminalom, a kod građana osjećaj opšte nesigurnosti i straha za sopstvene živote.

"Svih ovih godina Đukanović je predano radio na obesmišljavanju ne samo državnih institucija, već i uloge medija i nevladinog sektora", kazao je.

Zato se, kako je Milovac kazao, ne može više reći da Đukanović ne prepoznaje ulogu nevladinog sektora, već da je itekako svjestan da ponekad jedino nevladine organizacije predstavljaju realnu opasnost po posljednju diktatorsku dinastiju u Evropi.

"Upravo to je ključni razlog što u svojim javnim istupima Đukanović ne propušta priliku da iznova nacrta metu na čelima onih koji odbijaju da povjeruju i mirno odćute na njegovu verziju crnogorske realnosti", istakao je.

Navodi da je to samo dio njegove stalne potrebe da Crnu Goru iznova podijeli na podobne i nepodobne i time pokuša da prikrije kriminal i sveopšte bogaćenje uskog kruga prilivilegovanih pojedinaca na račun svih građana kaže Milovac dodajući da će MANS nastaviti da istražuje sve sumnjive poslove.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.