Knjiga o ljubavnom životu kraljice Elizabete uzburkala javnost u Velikoj Britaniji
Foto: Getty

Skočili u odbranu kraljice

Knjiga o ljubavnom životu kraljice Elizabete uzburkala javnost u Velikoj Britaniji

Nekadašnja rijaliti zvijezda Kolin Kembel koja je prije nekoliko godina izdala knjigu u kojoj je tvrdila da je princeza Dajana imala problem sa ishranom, sada je napisala novu, o seksualnim apetitima kraljice Elizabete.

Članovi kraljevske porodice i bliski saradnici kraljice skočili su u odbranu kraljice Elizabete tvrdeći da je sve laž i da Kembel samo pokušava na osnovu nevjerovatnih tvrdnji da zaradi novac. 

Navode i da se Kembel nikada nije družila ni sa kim iz kraljevske porodice da bi mogla da zna tako nešto, prenosi B92.

Inače, ona je objavila knjigu "Kraljičin brak", u kojoj, između ostalog, opisuje i seksualni život kraljice Elizabete, što je poprilično uzburkalo javnost u Velikoj Britaniji. 

U knjizi navodi da kraljica ima zdrav seksualni apetit kao i da ga je počela zadovoljavati ulaskom u brak.

14412575885b37302e85f51648355284v4big

Foto: Getty

I Kembel u svojoj knjizi, kao i mnogi drugi prije nje, tvrdi da je princ Filip bio nevjeran kraljici, kao i da je volio da koketira s drugim ženama. Ona takođe, tvrdi i da je iskusila zavodničke sposobnosti princa. 

Piše još da je, kada je kraljica to saznala, bila psihički slomljena i da se o nevjeri svog supruga povjerila psihijatru. 

Nekadašnji batler Pol Barel rekao je za Miror da svako može da iznese ovakve tvrdnje. 

"Možete biti pouzdani svjedok samo ako ste bili tamo. Kolin Kembel nije to. Ona piše o našem lideru države, crkve i nekome koga uopšte ne poznaje, o nekome ko joj uopšte nije poznat", rekao je on. 

Kaže i da je na dvoru radio punih 11 godina i da on zna ko je kraljica i da je ona dobra i da se nikada ne bi povjerila tako nekome.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.