U Subotici jedna osoba povrijeđena, potop u Novom Sadu (Video)

Saobraćaj usporen

U Subotici jedna osoba povrijeđena, potop u Novom Sadu (Video)

Obilne padavine napravile su ogromne probleme na ulicama Novog Sada. U Subotici jedna osoba povrijeđena.

U Novom Sadu su nadležne službe na terenu, a kako javlja RTS, ogromna količina padavina, uz snažan vjetar, zasula je Suboticu oko 18 časova.

Jedna osoba je lakše povrijeđena u Subotici kada je stablo palo na vozilo u pokretu.

Pojedine ulice su u Novom Sadu nakon pljuska pod vodom, a najkritičnije je u Futoškoj, Temerinskoj i Kisačkoj ulici.Prilazi ka Novom Sadu su blokirani. 
Podvožnjak kod željezničke stanice u Subotici je bio gotovo sat vremena blokiran zbog preopterećenih kanalizacionih odvoda, a policijska patrola dežura sa obje strane puta.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba iz naselja Gabrić je lakše povrijeđena prilikom pada stabla na vozilo u pokretu. 

Kiša i dalje povremeno snažno pada, a saobraćaj je usporen. 

 

Partizanska ulica #nsuzivo #NoviSad Više na nsuzivo.rs

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on Jun 29, 2018 at 9:58am PDT

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.