Jugoslav Jakić izabran za novog predsjednika SO Šavnik
Šavnik

Održana sjednica u novom sazivu

Jugoslav Jakić izabran za novog predsjednika SO Šavnik

Na današnjoj sjednici u novom sazivu SO Šavnik, koju čine partije: Za dobro građana Šavnika-Pobjednički! DPS Milo Đukanović i SD sa 19 odbornika, koalicija SNP-DF koja broji 8 i Demokrate koje su zastupljene sa 3 odbornika, verifikovana je odbornička lista i izabran za predsjednika SO Šavnik, Jugoslav Jakić.

Kako je saopšteno, Jugoslav Jakić rođen je u Šavniku, 20. juna 1988. godine. Završio je Pravni fakultet.

Do sada je obavljao poslove sekretara radnih tijela Skupštine opštine Šavnik, v.d. načelnika komunalne policije i potpredsjednika opštine Šavnik.

Navedeno je da je on član Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Šavnik. Oženjen je i otac jednog djeteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.