Njemac biciklom obišao crnogorske nacionalne parkove (FOTO)
Foto: NPCG

Promocija turističke ponude

Njemac biciklom obišao crnogorske nacionalne parkove (FOTO)

Nakon dvije nedjelje provedene u Crnoj Gori, iskusni turistički novinar i fotograf prirode Torsten Broner izrazio je zadovoljstvo što je biciklom obišao svih pet nacionalnih parkova Crne Gore.

Iako su vremenski uslovi često bili nepovoljni, fotograf je uspio da uradi mnoge impresivne fotografije prirode zaštićenih područja, saopšteno je iz Nacionalnih parkova Crne Gore.

„Nesumnjivo je da će fotografije prirode naših nacionalnih parkova i promotivni tekstovi novinara Bronera u Alpine Magazinu koji redovno čita više od 800.000 čitalaca uglavnom u Njemačkoj i Austriji, doprinijeti promociji turističke ponude crnogorskih nacionalnih parkova na tim tržištima,“ kazao je direktor JPNPCG Elvir Klica.

krozzivopisnepredjele

Foto: NPCG

Povezati svih pet nacionalnih parkova u jednu biciklističko-pješačku rutu kojom će se promovisati turistička ponuda zaštićenih područja zasnovana na prirodi i aktivnom odmoru, jedna je od ključnih preporuka iskusnog novinara koji je, između ostalog, objavio 19 turističkih knjiga i promovisao najinteresantnije turističke proizvode svijeta, te više puta boravio i pisao o turističkoj ponudi Crne Gore.   

vidikovcilovcenaostavljajubezdaha

Foto: NPCG

Imajući u vidu značaj promocije, Nacionalni parkovi Crne Gore podržali su posjetu novinara i fotografa koji je na svom dvotočkašu obišao svih pet nacionalnih parkova, te imao priliku da razgovara sa predstavnicima NPCG i informiše se o turističkoj ponudi i njihovim potencijalima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.