Večeras humanitarni koncert za Rosu Knežević
Foto:Onogost

Večeras humanitarni koncert za Rosu Knežević

Organizacijom humanitarnog koncerta večeras u Nikšićkom pozorištu, novinari iz Nikšića daće svoj doprinos prikupljanju pomoći za Rosu Knežević, kojoj je neophodna transplantacija bubrega u inostranstvu.

Događaj, koji se organizuje u saradnji sa JU “Zahumlje” i Nikšićkim pozorištem, počeće u 20h, a cijena karte je tri eura.

Nikšićanka Rosa Knežević već sedam godina ide na diajlizu, a za operaciju neophodno je skupiti 60.000 eura, bez ostalih troškova, od čega je do sada prikupljeno 30.000, podsjeća portal Onogošt.

Pomoć je moguće donirati i putem žiro računa 535-0100100587887-08, Prva banka, i deviznog računa 0130500007940.

Pozivu medijskih poslenika iz Nikšića odazvale su se brojne firme  i pojedinci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.