Kija se poslije haosa na društvenim mrežama javno oglasila o Ceci i Karleuši
Kija javno objavila koju od dvije zvijezde više voli Foto: Telegraf

Nek se zna da moje srce ide...

Kija se poslije haosa na društvenim mrežama javno oglasila o Ceci i Karleuši

Ceca Ražnatović pred finale Zadruge javno je podržala Kiju Kockar, da bi joj na dan finala poslala i svoju haljinu, kao i minđuše. Međutim, Kija tada nije znala da je poklon od Cece pa je bijelu haljinu ponijela dan nakon finala, na velikoj žurki povodom kraja prve sezone Zadruge.

Ona koja je podržala Lunu Đogani jeste Ivana Peters, koja je napisala da joj je muka od javnog linča bilo koje vrste. Jelena Karleuša ju je podržala u stavu da joj je muka od masovnog linča, što je podstaklo Kijine fanove da joj pišu.

Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi (!?) neke Kije, pobjednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je kapiram pobijedila jer ju je muž prevario ali KAKVE JA VEZE IMAM SA TIM? - objavila je Jelena nakon poruka koje je primila.

Nakon njene poruke oglasila se i Kija, koje je rekla kako voli Jelenu, te da je bila na više njenih koncerata nego Cecinih. Jelena je ovu izjavu prokomentarisala riječima: "Tako je lutko, come to mama! Vrati Redžepovoj staru haljinu, ovde je ipak HAUTE COUTURE!".

No, Kija se prethodne noći u sitne sate oglasila ovim povodom i javno podijelila da li više voli Jecu ili Cecu. Evo objave: 

2jkckuh

Foto: Instagram

Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.