Seksualno zlostavljao kćerku,umjesto brižnog oca, imali su
Ilustracija

Preminuo otac kralja popa

Seksualno zlostavljao kćerku,umjesto brižnog oca, imali su "čudovište" i živjeli su u kući horora

Preminuli otac kralja popa iza sebe je ostavio jedanaestoro djece, a njegov režim odgajanja je bio užasan.

Muzički menadžer Džo Džekson napravio je pop zvijezde od svoje djece, a na samrti im nije dao da mu priđu.

Juče je preminuo u 89. godini od raka pankreasa. Njegov životni san bio je da bude poznati bokser, ali nakon rođenja ćerke Rebi morao je da odustane od toga i da krene da radi kako bi finansirao porodicu.

Kada je njegov sin Tito uzeo gitaru u ruke i počeo da svira, ugledao je priliku da kroz djecu ostvari toliko željenu slavu, prenosi Alo.rs.

- Nismo smjeli da imamo prijatelje, nakon škole dolazili smo kući i vježbali. Ako bih pogriješio, uhvatio bi me i svom snagom bacio o zid, majka je mislila da će me ubiti - rekao je svojevremeno Majkl Džekson kada se prisjećao početaka "Jackson 5".

Četvoro njegove braće i sestara i Majkl, u startu nisu bili osuđeni na normalno detinjstvo. 

dzodzekson1000x0

Umjesto brižnog oca, imali su "čudovišnog" menadžera koji ih je trenirao sa električnim kablom u ruci.

- Drago mi je što sam bio tako strog, jer da nisam, nikada ništa ne bi bilo od njih. Pa, pogledajte kakve sam zvijezde napravio - priznao je Džo u jednom intervjuu.

Njegov način odgajanja je ostavio tragične posljedice na sinove, a na Majkla koji je tada imao tek 14 godina, najviše. Zvao ga je "nosonja" jer je Majkl imao veći nos od svoje braće. To ga je doživotno obilježilo i imao je toliko operacija nosa da je na kraju morao da nosi "nosnu" protezu.

- Izgubio sam samopouzdanje, a u javnosti sam pokrivao nos rukom jer mi je rekao da me se zbog nosa srami - izjavio je Majkl.

Prema svojim kćerima Džo je bio nešto blaži, ali jedna od njih nije bila pošteđena zlostavljanja oca menadžera.

La Toja Džekson (62) je u svom memoaru 1991. godine iznijela istinu o njegovom odnosu sa njenom starijom sestrom Rebi (68).

- On je moju sestru seksualno zlostavljao i dirao, samo ona to nikada neće priznati - rekla je La Toja nakon što je njena porodica demantovala njene izjave o Džoi i porodici.

Džo je svoju suprugu Katerinu Džekson (88) varao 25 godina sa svojom sekretaricom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.