Brazilski navijači pretukli srpsku porodicu: Niko nije prišao da nam pomogne (VIDEO)
Tuča na utakmici Brazil-Srbija

Brazilski navijači pretukli srpsku porodicu: Niko nije prišao da nam pomogne (VIDEO)

Na utakmici Brazil - Srbija (2:0) koja se odigrala sinoć u Moskvi, na tribinama se tokom meča dogodio veliki incident - desetak Brazilaca brutalno je napalo i pretuklo srpsku porodicu iz Ciriha.

"Ne želim da moje roditelje i mene svijet tako vidi. Desetak Brazilaca je bilo ispred nas, provocirali su od početka meča. Pokazivali nam srednji prst i slično... U jednom momentu mom ocu i meni je pukao film i pokazali smo im isto što i oni nama. Nijesu mogli da prihvate uvredu i napali su fizički mog oca. Ja sam odmah uskočio da mu pomognem. Iza nasu su bili srpski navijači koji nijesu ni pokušali da nas razdvoje. Samo jedan redar i moja majka su pokušavali da nas razdvoje, ali bezuspješno. Na kraju su došla 3-4 redara i nekako su uspjeli da smire situaciju. Policija se nije pojavila", rekao je srpski navijač koji je učestvovao u ovom nemilom događaju, prenose Novosti.

Interesantno je da niko od srpskih navijača u okruženju nije uskočio da pomogne, šta više snimali su muku zemljaka, pa još to postavili na društvenim mrežama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.