Kolarov i  Matić se povlače iz reprezentacije Srbije
Foto: FFS

Poslije poraza od Brazila

Kolarov i Matić se povlače iz reprezentacije Srbije

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov i zamjenik Nemanja Matić poslije poraza od Brazila 2:0 i eliminacije sa Mundijala najavili su mogućnost povlačenja iz državnog tima.

Srbija u septembru startuje u novoformiranoj Ligi nacija, a fudbaleri Rome i Mančester Junajteda kažu da im je prije svega potreban odmor.

"U ozbiljnim sam godinama, ali ako budem mogao da pružim reprezentaciji i budem na potrebnom nivou, odazvaću se. Ukoliko ne budem, neću biti sebičan. Razgovaraću i sa ljudima u Savezu da li me vide u timu, pojedinac je tu najmanje bitan", rekao je Kolarov, prenosi Tanjug.

Slično razmišlja i Matić.

"Prvo da se odmorim, odigrao sam oko 60 utakmica ove sezone, tako da sam emotivno dosta ispražnjen. Ako budem osjećao da mogu da pružim svoj maksimum biću tu, ukoliko ne, povući ću se", naveo je Matić.

Za razliku od njih dvojice, Duško Tošić, koji iznenađujće nije igrao protiv Brazila, nije ostavio ni promil sumnje.

"Ja sam vojnik reprezentacije i uvijek ću da budem tu. Ako me pozovu rado ću doći, volim Srbiju i reprezentaciju", poručio je defanzivac kineskog Gvandžua.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.