Budva: Predrag Jelušić predložen za predsjednika Opštinskog odbora
DPS

Budva: Predrag Jelušić predložen za predsjednika Opštinskog odbora

Na večerašnjoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva, kojoj je u ime Predsjedništva DPS prisustvovao politički direktor Tarzan Milošević, članovi Odbora su jednoglasno podržali predlog da za predsjednika Opštinskog odbora bude izabran Predrag Jelušić, diplomirani ekonomista iz Budve.

"Očekuje se da, u skladu sa Statutom partije, Jelušić uskoro dobije i saglasnost Predsjedništva i da mu zvanično bude potvrđen mandat na sjednici Opštinskog odbora narednih dana. Time je otvorena nova stranica u radu budvanskog Odbora koji broji ukupno 130 članova. Na sjednici je iskazana odlučnost da se u predstojećem periodu intenziviraju aktivnosti, kao i da se partijska infrastruktura podigne na viši nivo", navodi se u saopštenju DPS-a.

Jelušić se članovima zahvalio na povjerenju i pozitivnoj energiji koja će biti preduslov za ostvarivanje dobrih političkih rezultata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.