Prava Crna Gora formalno započela proces formiranja ogranka u Beranama (FOTO)
Foto: Prava Crna Gora

Nakon radnih sastanaka u Nikšiću i Herceg Novom

Prava Crna Gora formalno započela proces formiranja ogranka u Beranama (FOTO)

Rukovodstvo Prave Crne Gore, na čelu sa predsjednikom partije, Markom Milačićem, boravilo je tokom jučerašnjeg dana u Beranama.

Tom prilikom, funkcioneri Prave sastali su se sa predsjednikom Opštine Berane, Dragoslavom Šćekićem. Milačić je tom prilikom još jednom poželio sreću gospodinu Šćekiću u daljem vođenju Berana, uz zaključak da opozicija mora iznaći snage da prevaziđe podjele, svađe i sujete, ne bi li i na državnom nivou napravila rezultat kakav je bio u Beranama, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

„Ukoliko se pojedinci u opoziicji budu vodili logikom parcijalnih interesa i usvojenim fenomenom ''najjačeg u opoziciji'', smjenjivost vlast na nivou cijele Crne Gore, biće nedostižna. Stoga je izuzetno važno da opozicija sada konsoliduje redove i snažno se fokusira na realne probleme u društvu, te da ostavi po strani međuopozicione svađe, koje samo dodatno razočaravaju biračko tijelo, kojoj god opozicionoj političkoj partiji ono pripadalo. Taj proces treba dominantno da predvode nova lica“, kazao je Milačić.

P1120777

Foto: Prava Crna Gora

Rukovodstvo Prave Crne Gore sastalo se i sa Vladikom Joanikijem.

Posjetom Beranama i  istaknutim pojedincima u tom gradu, kao i simpatizerima „Prave“ – nakon radnih sastanaka u Nikšiću i Herceg Novom – Prava Crna Gora je i formalno započela proces formiranja ogranka, ali i kancelarije Prave Crne Gore u Beranama, kao nastavak opsežnog rada na podizanju partijske infrastrukture, koji će biti intezivan u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.