Ubica vlasnika dikoteke Bigl crnogorski državljanin iz redova kavačkog klana?
Foto:Screenshot

Ubica vlasnika dikoteke Bigl crnogorski državljanin iz redova kavačkog klana?

Nakon opsežne istrage crnogorski istražitelji identifkovali su osobu osumnjičenu za likvidaciju vlasnika lokala Beagl Miodraga Migija Kruščića (49) iz Podgorice koji je ubijen 21. maja dok je sjedio u lokalu Palata sa novinarkom Vijesti Jelenom Jovanović, saznaje Pobjeda.

Izvor Pobjede tvrdi da se radi o crnogorskom državljaninu, koji je u policijskim spisima evidentiran kao bezbjednosno interesantna osoba bliska kavačkom klanu.

Kruščić je, navodno, bio blizak sa “škaljarcima, pa su inspektori na samom startu osnovano sumnjali odakle je mogla stići narudžba za smrtonosne projektile. Tokom istrage prikupljena su brojna operativna saznanja, koja su, kako kažu Pobjedini izvori, materijalizovana podacima, što je rezultiralo intezivnom potragom za osobom čiji identitet je poznat istražiteljima.

U identifikaciji su pomogli snimci sa nadzornih kamera, na kojima je zabilježena konstitucija ubice.

Već tada spekulisalo se da se radi o osobi za kojom je već raspisana potjernica za još jedno ubistvo, ali tada nijesu postojali materijalni dokazi. Sada, kako je rečeno Pobjedi, izvjesno je da iza ubistva Kruščića stoji osoba iz redova kavačkog klana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.