Pozvala bivšeg na svadbu, pa dobila OVAKAV odgovor (FOTO)
Ilustracija

Pozvala bivšeg na svadbu, pa dobila OVAKAV odgovor (FOTO)

Neki parovi nakon prekida veze izgube svaki kontakt, dok neki ostanu bliski prijatelji.

Amerikanka Hejli Stamper odlučila je da na svoje venčanje pozove svog bivšeg dečka s kojim je raskinula prije pet godina. Iako više nisu zajedno, Hejli i Tomas su ostali dobri prijatelji.

Međutim, kada mu je slala pozivnicu za svadbu, nije očekivala da će dobiti ovako urnebesan odgovor.

Naime, Tomas je trebalo na pozivnici da naznači da li će doći na svadbu ili ne, kao i da napiše i uz koju pjesmu bi volio da čuje na svadbi, a njegov odgovor nasmijao je internet.

U dijelu za pjesmu Ostin je napisao "I loved her first" (Prvi sam je volio).

Hejli je fotografiju pozivnice postavila na Tviteru, ali su se uskoro pojavili i hejteri koji su je napali što se uopšte usudila da pozove bivšeg na vjenčanje.

f528c27a4d767d625f3e15ada3813409

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.