Poslušajte kako šestogodišnji Ljuba pjeva u novoj Severininoj pjesmi (VIDEO)
Severina sa šestogodišnjim Ljubom u novoj pjesmi Foto: Instagram

Buduća velika zvijezda

Poslušajte kako šestogodišnji Ljuba pjeva u novoj Severininoj pjesmi (VIDEO)

U susret nadolazećem albumu ''Halo'', Severina je danas u podne predstavila još jedan novi singl koji će se na njemu naći.

Riječ je o pjesmi ''Tutorial'', za koju muziku i tekst potpisuje Jala Brat, nastavljajući tako uspješnu saradnju koja je započela prošlogodišnjim velikim hitom 'Otrove'.

U pjesmi 'Tutorial' došlo je i do jedne nove saradnje – Severini se pridružio šestogodišnji Ljuba Stanković, prenose Nezavisne.

''Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda.

Predivno i neubičajeno talentovano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem 'Tutorial'. Zahvaljujem i reditelju spota Petru Pašiću te njegovim saradnicima što su mi ispunili želju, jer sam se oduvijek htjela mačevati'', kaže Seve.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.