Žena ranila četiri osobe u Hongkongu
Izvor: South China Morning Post

Ciljani napad

Žena ranila četiri osobe u Hongkongu

U pucnjavi u Hongkongu ranjene su četiri osobe, prenijeli su danas hongkonški mediji, ističući da na toj kineskoj teritoriji nisu uobičajeni oružani napadi.

Dnevnik Saut Čajna Morning Post prenio je da je posle današnjeg incidenta u jednom tržnom centru u Istočnom okrugu u Hongkongu uhapšena žena koja je vatrenim oružjem ranila četiri osobe.

Taj list piše da su žrtve stare između 40 i 60 godina, da su stanovnici Hongkonga i da je u pitanju ciljani napad. Policija je isključila mogućnost terorističkog napada. 

Dodaje se da su najmanje dvije osobe odvedene u bolnicu zbog povrede glave. 

Agencija AP navodi da se azijski finansijski centar Hongkong, gdje je stroga kontrola oružja, smatra bezbjednim i da su takve pucnjave neuobičajene.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.