Sloba Radanović: Možda Kija stvarno zaslužuje drugu šansu?! (VIDEO)

Sloba Radanović: Možda Kija stvarno zaslužuje drugu šansu?! (VIDEO)

Kija i ja smo imali period da je pored mene mogao da prođe bilo ko i da ja ne bih mogao da zamislim bilo koju drugu, priznao je Sloba.

U emisiji "Zadruga, narod pita" gostovao je Slobodan Radanović koji je u rijaliti programu "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar. Pjevač se u toku emisije dotakao i komentarisao svoju ženu.

Kako je moguće da se zaljubio u Lunu, koja je toliko priredila ljubomornih i histeričnih scena od kako je Kristina ušla u Zadrugu, s obzirom da je njegova žena toliko lijepa i u svakom smislu fantastična. Svaka svađa sa Lunom bi se završavala napadom na njega i grebanjem - govorila je gledateljka.

Kija i ja smo imali period da je pored mene mogao da prođe bilo ko i da ja ne bih mogao da zamislim bilo koju drugu. Vidjeli ste da je ona prošla sve to sa osmjehom. To će vrijeme sve da pokaže ko je kakav bio. Ja vjerujem da je bila iskrena. Postojali su tu periodi kada sam ja... ne znam, sumnjao, pa onda opet se zamislim i kažem možda to nije tako, možda to stvarno zaslužuje drugu šansu - izjavio je Sloba.

Sloba je u jednom trenutku pogledao u mobilni telefon, a voditeljka Dušica Jakovljević ga je pitala da li mu je možda Kija poslala neku sms poruku u toku večeri, na šta je pjevač rekao da nije.

Pjevač je izjavio u emisiji "Zadruga, narod pita" imao priliku da pogleda kako svoj profil iz rijaliti programa "Zadruga", tako i priloge u kojima su glavni akteri Kristina Kockar, Luna Đogani i on.

pink.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.