Tivat: U ogromnom požaru izgorjeli kamioni, automobili, barake
Foto: Radio Tivat

Nije bilo povrijeđenih

Tivat: U ogromnom požaru izgorjeli kamioni, automobili, barake

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja gasili su sinoć veliki požar na deponiji Lovanja u kome su izgorjela dva kamiona, barake, dosta sekundarnog otpada i starih automobila, javio je Radio Tivat.

„Dobili smo informaciju da gore automobili i barake. Na licu mjesta su odmah upućene dvije ekipe, a nakon par minuta je dignuta cijela jedinica sa svim vozilima. Radilo se o velikom požaru, kad smo došli već je bio u poodmakloj fazi i bila je površina sigurno negdje oko 500m2, što automobila, sekundarnog otpada, baraka, a izgorjela su i dva kamiona šlep službe, tako da je prizor bio zaista loš. Gasili smo nedgje do 3 sata i 30 minuta i potrošili preko 50 kubika vode. Nije bilo povrijeđenih, niti ljudskih žrtvata a materijalna šteta je prilično velika. Jutros ćemo da vidimo šta je sve u pitanju, jer su bili zahvaćeni i neki stari automobili koji su bili spremljeni za reciklažu“, kazao je načelnik Službe zaštite i spašavanja Tivta Zorana Barbića,prenosi Radio Tivat. 

Tačan uzrok požara za sada nije poznat, ali po riječima Barbića, obaviješteni su kad je već sve bilo u razbuktaloj fazi, a vjetar koji je sinoć duvao pogoršavao je situaciju.

„Požar je sa naše strane odrađen perfektno, ali situacija je takva kad se ne javi na vrijeme. Dosta toga je i spašeno jer nismo dozvolili da se požar proširi na drugi lokalitet koji je bio u blizini a sastavljen je od takvih, zapaljivih materijala“- naglasio je Barbić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.