Dačić: Sjedio sam sa Radulovićem u kafani, nema informacija o njegovom hapšenju
Ivica Dačić

Dačić: Sjedio sam sa Radulovićem u kafani, nema informacija o njegovom hapšenju

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je jutros da za sada nema nikakvih informacija o hapšenju Rodoljuba Radulovića, poznatijeg kao Miša Banana, u Južnoj Americi.

"Za sada nikakvih informacija nema, da li se to uopšte desilo i da li je to aktuelna tema... Za sada se ambasadi (Srbije) niko iz brazilskih vlasti nije obratio", rekao je Dačić za televiziju Prva, prenijela je Beta.

On je dodao da je Ministarstvo spoljnih poslova tražilo "neke potvrde i informacije iz zemlje" koju mediji spominju.

Protiv Radulovića u Srbiji se vodi više sudskih procesa, zbog sumnje da je bio povezan sa klanom Darka Šarića.

"Pošto je taj čovjek vezivan i za odnose sa mnom, ja sam bio najsrećnjiji i kada se Šarić predao, jer će svi moći da odgovore i pitaju šta imaju o raznim izmišljotinama o meni", kazao je Dačić.

On je rekao da jeste sjedio sa Raduloviće u kafani, ali mnogo prije nego što je bilo ko mogao da kaže bilo šta loše o tom čovjeku.

Ministarstvo pravde Srbije juče nije imalo informacija o hapšenju Rodoljuba Radulovića.

Prema pisanju beogradskih medija, Radulović je uhapšen u Brazilu s lažnim pasošem. Dnevni list Kurir pisao je da će brazilska policija kolegama u Srbiji poslati otiske prstiju kako bi bili sigurni da je riječ o Raduloviću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.