Bijelo Polje: Šleper prepriječio put u Ravnoj Rijeci, saobraćaj uspostavljen
Foto:Čitalac Kodexa

Vozači oprez zbog klizavih kolovoza

Bijelo Polje: Šleper prepriječio put u Ravnoj Rijeci, saobraćaj uspostavljen

Jutros oko 8 časova došlo je do saobraćajne nezgode na dionici Ribarevine - Slijepač most u mjestu Ravna Rijeka.

Zbog klizavog kolovoza teretno vozilo koje se kretalo iz pravca Bijelog Polja skliznulo je s puta u krivini te prepriječilo put,rekao je portalu Kodex čitalac.

Zbog slabijeg intenziteta saobraćaja nezgoda je na sreću prošla bez većih posledica. Vozač je takođe prošao bez povreda.

Saobraćaj je na tom dijelu puta bio u prekidu više od 3 sata zbog izvlačenja kamiona.

Iz Auto moto saveza su jutros saopštili da se u našoj zemlji sobraća po mokrim i klizavim kolovozima te se vozačima savjetuje da voze oprezno i vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U  zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave.

Najavljene obustave saobraćaja na putu Ribarevina-Mojkovac zbog radova, na lokalitetu Stevanovac i Lepenac danas neće biti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.