Ulcinj: Nastavlja se potraga za mladićem koji je nestao u moru
arhiva

Sinoć prekinuta zbog nevremena

Ulcinj: Nastavlja se potraga za mladićem koji je nestao u moru

Potraga za muškarcem koji je juče nestao u moru u reonu Velike plaže u Ulcinju biće nastavljena danas ako dozvole vremenski uslovi, saopštio je direktor Uprave pomorske sigurnosti Safet Kočan, prenose mediji.

Potraga je prekinuta sinoć nešto poslije 20 sati zbog nevremena i nemirnog mora.

Uprava je juče oko 17 sati dobila obavještenje od Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj da je u reonu Velike plaže prema rtu Đerane nestalo jedno lice.

U pitanju je Marko Mutić (24) iz Nikšića.Nešto ranije, mještani i ribari spasili su iz ustalasalog mora i njegovog sugrađanina Dragana Baćovića.

Mladići su kako se pretpostavlja bili zajedno u vodi prije nego ih je morska struja odvukla daleko od obale.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.