DPS pokrenuo proceduru za smjenu gradonačelnice Tivta
Snežana Matijević

Opštinski odbor

DPS pokrenuo proceduru za smjenu gradonačelnice Tivta

Opštinski odbor DPS-a Tivat pokrenuo je proceduru za razrješenje predsjednice opštine dr Snežane Matijević.

Za prijedlog odluke Izvršnog odbora DPS-a Tivta za pokretanje procedure za razrješenje prof. dr Snežane Matijević sa funkcije predsjednice opštine, glasalo je 56 članova opštinskog odbora, dva su bila protiv, a tri „uzdržana“.

Članovi tivatskog Opštinskog odbora DPS-a, kao razlog za pokretanje procedure za smjenu predsjednice opštine navode to „što nije obezbijedila sprovođenje strateškog plana razvoja opštine i drugih razvojnih planova i programa, kao ni strateških dokumenata od državnog značaja, niti je obezbijedila vršenje drugih poslova iz nadležnosti opštine utvrđenih zakonom, statutom i drugim propisima“.

- Djelovanje i lični stavovi Snežane Matijević odstupaju od pravaca razvoja definisanih izbornim programom DPS-a i usporavaju dinamičke procese razvoja opštine Tivat, za koje su podršku dali upravo građani Tivta, ističe se u saopštenju koje potpisuje predsjednik OO DPS Tivat dr Siniša Kusovac.

Prethodno je održana sjednica Izvršnog odbora DPS-a Tivta, na kojoj je za ovaj prijedlog glasalo 14 članova ovog partijskog tijela, dok su dvojica bila „uzdržana“. 

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.