Đukanović čestitao Erdoganu, poziv da posjeti Crnu Goru
Milo Đukanović

Đukanović čestitao Erdoganu, poziv da posjeti Crnu Goru

Predsjednik Crne Gore uputio je čestitku predsjedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu povodom pobjede na vanrednim predsjedničkim izborima održanim juče u Turskoj.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam u prilici da Vam uz prijateljsku zahvalnost na čestitkama koje ste mi uputili povodom mog nedavnog izbora na dužnost Predsjednika Crne Gore, mogu najsrdačnije čestitati Vašu pobjedu u prvom krugu vanrednih predsjedničkih izbora, kao i još jednu u nizu pobjeda Vaše partije.Vjerujem da je to od izuzetnog značaja za stabilnost Turske i cijelog regiona, kao i za prosperitet velikog turskog naroda", navodi se u čestitki Đukanovića.

Crnogorski predjsednik je uputio turskom kolegi poziv za posjetu.

"Biće mi zadovoljstvo da u vremenu koje je pred nama zajedno radimo na daljem jačanju političkih, ekonomskih, kulturnih i ukupnih veza između naših naroda koje imaju snažno uporište u tradiciji, i utemeljenje u novijoj istoriji, koje su dodatno osnažene i kroz partnerstvo u okviru NATO alijanse.Posebno će mi biti drago da se u što skorijem vremenu sretnemo u Crnoj Gori.Želim Vam dalje uspjehe u vršenju odgovorne dužnosti i ličnu sreću, kao i mir i prosperitet građanima prijateljske Turske“, naveo je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.