Uhapšen potpukovnik Husović, sumnjiči se za pokušaj ubistva
Ministartsvo odbrane

Pucnjava u Ministarstvu odbrane

Uhapšen potpukovnik Husović, sumnjiči se za pokušaj ubistva

Danas oko 11 sati potpukovnik E.H. upotrijebio je vatreno oružje u prostorijama Ministarstva odbrane, i on je nakon toga uhapšen.

"Obavještavam vas da je danas od strane Uprave policije – CB Podgorica obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici da je u Ministarstvu odbrane Crne Gore došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane E.H. na štetu A.LJ., te da je na lice mjesta od strane tužioca i ovlašćenih policijskih službenika izvršen uviđaj, kojom prilikom su izuzeti svi tragovi sa lica mjesta, koji će biti predmet vještačenja po naredbi ovog tužilaštva", navodi se u saopštenju Višeg državnog tužilastva u Podgorici.

Od strane tužioca kako se dodaje, dat je nalog policiji da se lice E.H. liši slobode zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

"Ovo lice će u zakonskom roku biti dovedeno u ovo tužilaštvo radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog", saopšteno je iz Tužilaštva.

Kako je saopšteno ranije danas iz Ministarstva odbrane u ovoj pucnjavi nije bilo povrijeđenih.

"Danas oko 11 sati, u službenim prostorijama Ministarstva odbrane došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane profesionalnog vojnog lica, potpukovnika E. H. Tom prilikom, nije bilo povrijeđenih, niti je pričinjena materijalna šteta. Sve okolnosti ovoga događaja utvrdiće nadležni državni organi", stoji u saopštenju Ministarstva odbrane.

Mediji prenose da je u pitanju potpukovnik Emin Husović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.