Knežević i Rajković u pritvoru
Ilustracija

Osumnjičeni saslušani kod tužioca

Knežević i Rajković u pritvoru

Filipu Kneževiću (29) i Marinku Rajkoviću (27), koji su uhapšeni zbog sumnje da su spremali likvidaciju, određeno je zadržavanje do 72 sata.

Knežević i Rajković uhapšeni su u petak veče kada je policija u stanu koji su koristili pronašla oružje, municiju i lažnu bradu za maskiranje. Iz policije su saopštili da su njih dvojica uhapšeni nakon višenedjeljnih aktivnosti policije, koja je prikupila operativna saznanja da spremaju likvidaciju.

"Prilikom pretresa ovog stana uhapšene su dvije osobe. U stanu je pronađeno i oduzeto oružje, veća količina municije, eksplozivna sredstva i lažna brada za maskiranje koji su, kako se sumnja, bili namijenjeni izvršenju ovog krivičnog djela. Pronađen je i kokain, kao i više telefona koji će biti predmet vještačenja i provjera", navode iz Uprave policije.

Pretresom su pronađeni i oduzeti pištolj „CZ“ sa okvirom u kojem se nalazilo 11 metaka u ilegalnom posjedu, rezervni okvir sa 11 metaka, još dva rezervna okvira, korice od pištolja, PVC kutija od pištolja „CZ“, 35 metaka za automatsku pušku, 43 komada metaka i 18 detonatorskih kapisli. Osim toga pronađeni su i oduzeti sedam mobilnih telefona sa SIM karticama, PVC zamotuljak sa kokainom i lažna brada. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.